SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

DRUŽENJE LOVACA: Članovi udruge Gostinac iz Rešetara imali tradicionalnu lovačku zabavu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | DRUŽENJE LOVACA: Članovi udruge Gostinac iz Rešetara imali tradicionalnu lovačku zabavu SB Online | DRUŽENJE LOVACA: Članovi udruge Gostinac iz Rešetara imali tradicionalnu lovačku zabavu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Proteklog vikenda, članovi Lovačke udruge Gostinac iz Rešetara organizirali su svoju tradicionalnu lovačku zabavu.

Kako ističe predsjednik Udruge Ivan Špoljarić, zabava je bila više nego uspješna, te tome u prilog govori činjenica da već postoji dobar interes za organizaciju iste i nagodinu.

Zabavu je otvorio predsjednik Špoljarić, koji je u kratkom obraćanju pozdravio sve prisutne i uputio ih u tijek večeri. Hrana je bila vrhunska, svirači su podigli atmosferu do usijanja, na podiju se tražilo mjesto više, a vrhunac večeri bilo je izvlačenje dobitnika tombola.

Najsretnije ruke bila gospođa Ana Ivanović, koja je osvojila glavnu nagradu trodnevni boravak u hotelu Matija Gubec u Stubičkim toplicama.

Udruga Gostinac lovačku zabavu organizira već četrdesetak godina, a organizaciju su zaustavili samo Domovinski rat i pandemija corona virusa.

Lovci su se zahvalili svima koji su prisustvovali, svim našim donatorima tombola i sponzorima, svima članovima koji su pomogli u organizaciji, vlasniku svečane dvorane Filipu, Nazaro bandu, koji je zabavljao više desetaka posjetitelja do klasnih noćnih sati, te kuharima, konobarima i ostalom osoblju.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.