SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Drama na momačkoj: Morala reagirati i brodska policija

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Drama na momačkoj: Morala reagirati i brodska policija SB Online | Drama na momačkoj: Morala reagirati i brodska policija

Tučnjava u centru grada: Policija nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Tjelesna ozljeda, dok protiv 40-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Nova Gradiška, dana 30. lipnja, oko 3.30 sati, tijekom održavanja momačke večeri 40-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola narušavao javni red i mir vikom i galamom, psujući na svirače i uzvanike, a na kojega je potom fizički nasrnuo 30-godišnjak.
Policijski službenici su postupali prema obojici, te su ponudili alkotestiranje 40-godišnjaku koje je isti odbio, dok je u organizmu 30-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0,35 promila.
Nadalje, 40-godišnjaka su u policijskoj postaji pregledali liječnici te konstatirali da je lakše ozlijeđen i da je sposoban za daljnji postupak u policiji.
Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz čl. 117 st. 2 (Tjelesna ozljeda), dok protiv 40-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.