SB Online

DONOSIMO: Ovo su svi Dusparini direktori, evo kolika im je plaća

PRIJE 4 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 15966

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | DONOSIMO: Ovo su svi Dusparini direktori, evo kolika im je plaća SB Online | DONOSIMO: Ovo su svi Dusparini direktori, evo kolika im je plaća

PRIJE 4 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 15966

SBOnline donosi podatke o plaćama svih direktora slavonskobrodski trgovačkih društava.

Diplomirani inženjer strojarstva i direktor Brod-plina d.o.o. Dalibor Bukvić kako navodi u imovinskoj kartici nije član niti jedne stranke. Mjesečno na funkciji direktora Brod-plina zarađuje 2.114,31 eura.

Kako se navodi na stranicama Brod-plina tvrtka je to za izgradnju plinske mreže, prijenos i distribuciju zemnog plina na bivšoj općini Slavonski Brod. U 100%-tnom je vlasništvu grada Slavonskog Broda i djeluje kao jedna od 9 gradskih organizacija. Osnovan je 11. svibnja 1995. godine.

Sveučilišni specijalist ekonomije i direktor Brod-turista Mario Pejić navodi kako je član Duspara Mirko - Nezavisne liste. Mjesečno za svoj rad dobije 1.539,45 eura.

„Brod-turist“ d.o.o. osnovan je na inicijativu Turističke zajednice grada Slavonskog Broda 1995. godine. Po preporuci Glavnog ureda, a temeljem odluke Turističkog vijeća, Turistička zajednica se 2008. godine odriče osnivačkog udjela u temeljnom kapitalu „Brod-turista“ u korist Grada. Društvo danas vrši djelatnosti koje se odnose na promicanje turističko-informativne djelatnosti, prodaju suvenira s lokalnim obilježjima i prihvat organiziranih turističkih grupa, ujedno „Brod-turist“ djeluje i kao mjenjačnica te obnaša i koordinira službu turističkih vodiča grada Slavonskog Broda.

Diplomirani ekonomist i direktor Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda Dejan Vuksanović navodi kako nije član niti jedne političke opcije a od funkcije direktora mjesečno zaradi 1.554,61 eura.

Razvoja agencija na svojoj stranici navodi kako je njihova misija "osigurati svakodnevnu dvosmjernu komunikaciju između utemeljitelja i korisnika usluga, povezujući domaću i inozemnu stručnu javnost, te koordiniranje aktivnosti koje imaju za cilj osigurati kvalitetan razvoj projekata kroz stručnu potporu Agencije, a u korist Grada Slavonskog Broda i njegovih stanovnika.

Stručni specijalist Krunoslav Janjić direktor je slavonskobrodskog Komunalca i navodi kako je član Duspara Mirko - Nezavisne liste. Prema informacijama iz imovinske kartice Janjić radi za mjesečni iznos od 2.106,01 eura.

"U sredinama u kojima poslujemo, obavljanjem komunalne djelatnosti, povećavamo kvalitetu življenja sadašnjih i budućih generacija. Trajno i kvalitetno održavamo čistoću; održavamo zelene površine; sakupljamo odvozimo i odlažemo komunalni otpad; održavamo i upravljamo grobljima; upravljamo tržnicom na malo. Mi pružamo usluge koje povećavaju kvalitetu života. Mi stvaramo čist, uredan i lijep grad", navodi se na stranicama Komunalca.

Diplomirani inženjer elektrotehnike i direktor brodskog Vodovoda Stjepan Aščić navodi također navodi kako je član Duspara Mirko - Nezavisne liste. Prema informacijama iz imovinske kartice radi za mjesečni iznos od 1.998,30 eura.

"Gradska uprava odlučna da riješi problem vodoopskrbe, odnosno Narodni odbor 25. studenog 1959. godine osniva “Gradski vodovod u izgradnji” Slavonski Brod koji će na principu zahvatanja podzemne vode iz vodonosnih slojeva, poslije tehnološke prerade snabdijevati grad Slavonski Brod s pitkom vodom", navodi se na stranicama Vodovoda.

Diplomirani pravnik, direktor novoosnovanog gradskog trgovačkog društva Geotermalni izvori Brod, Franjo Mrva. Funkciju direktora obnaša volonterski, a plaću zarađuje u tvrtki Brod-plin i to u iznosu od 1.377,60 eura.

"Radi istraživanja mogućnosti postojanja geotermalnih izvora na području grada Slavonskog Broda Grad Slavonski Brod naručio je studiju procjene geotermalnog potencijala na prostoru grada Slavonskog Broda. Iz predmetne studije proizlazi kako grad Slavonski Brod ima geotermalni potencijal na nekoliko lokacija.

Budući da se radi o projektu koji je od općeg interesa za Grad Slavonski Brod, a radi razvoja programa istraživanja i korištenja geotermalne energije te optimalnog financiranja, pripremanja i provedbe projekta potrebno je osnovati trgovačko društvo koje će obavljati predmetne poslove. Društvo bi obavljalo poslove istraživanja eksploatacije geotermalnih voda u energetske svrhe, izrade naftno.rudarskih projekata izrade projekata građenja naftno rudarskih objekata i postrojenja, izrade elaborata o rezervama geotermalnih voda", stoji u obrazloženju Odluke o osnivanju.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.