SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

CMC 200 Slavonija Fest ovoga tjedna u Tvrđavi Brod. Pogledajte tko sve nastupa u petak i subotu

SB Online | CMC 200 Slavonija Fest ovoga tjedna u Tvrđavi Brod. Pogledajte tko sve nastupa u petak i subotu SB Online | CMC 200 Slavonija Fest ovoga tjedna u Tvrđavi Brod. Pogledajte tko sve nastupa u petak i subotu

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ovoga tjedna sve građane očekuje nezaboravna zabava u Tvrđavi Brod. Sedmu godinu za redom u Slavonskom Brodu se održava još jedanCMC 200 Slavonija Fest– festival pop i rok glazbe koji svake godine okuplja poznata imena regionalne pop i rock glazbene scene. Petnaest domaćih glazbenih izvođača u petak i subotu, 25. i 26. kolovoza nastupit će na brodskoj pozornici, a sve ljubitelje ovoga festivala očekuju i dodatni zabavni programi. Prvog festivalskog dana, 25. kolovoza (petak), održat će se CMC party u sklopu kojeg će nastupiti Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek.

Drugi festivalski dan, 26. kolovoza (subota), pozornicu će preuzeti Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchel. Ovogodišnji headlineri koji će nastupiti 26. kolovoza bit će Električni orgazam, Opća opasnost i Zaprešić Boys.

Pozivamo sve građane da 25. i 26. kolovoza posjete brodsku Tvrđavu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: