SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Brodsko-posavska županija ima predstavnike na Državnoj završnici turnira u rukometu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Brodsko-posavska županija ima predstavnike na Državnoj završnici turnira u rukometu SB Online | Brodsko-posavska županija ima predstavnike na Državnoj završnici turnira u rukometu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Slavonskom Brodu odigran je veliki HEP turnir u rukometu u sklopu 28. sezone Plazma Sportskih igara mladih. Na terenu su snagu odmjerile najbolje rukometne ekipe regije u muškoj i ženskoj konkurenciji, a za najmlađe se zaigrao i mini rukomet . U napetim utakmicama i odlučnoj atmosferi, pobjedu i plasman u Rijeci na završnicu Igara ostvarile su rukometašice i rukometaši ekipe ŽRK Kutina i RK Ivan Mikanovci.
Ekipe će se na Državnoj zavšrnici u Rijeci imati priliku potpuno besplatno družiti, kupati i natjecati sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske te na najljepši način predstavljati boje svojeg grada i županije. 
Kroz 28. godina postojanja Plazma Sportske igre mladih okupljaju osnovnoškolce i srednjoškolce i kroz sportsku platformu pružaju im priliku da se potpuno besplatno natječu u 10 sportskih disciplina. Cilj igara je da budući naraštaji kroz sport, upoznaju sebe, ali i druge, steknu samopouzdanje, razviju osobnost, pokažu vrline, usvoje pravilne životne navike te steknu prijatelje za cijeli život. Atmosfera na svim HEP rukometnim turnirima diljem Hrvatske pokazuje kako smo u tome i uspjeli. Kad tvrtka ima tako velik utjecaj na društvo kao što ima Hrvatska elektroprivreda, i kad društvo na različite načine snažno utječe na poslovanje HEPa, brojna su dodirna područja u kojima se mogu partnerski provoditi projekti usmjereni na rast kvalitete života. Kao nacionalna kompanija, Hrvatska elektroprivreda je od svog osnutka usmjerena podržavanju hrvatske kulture i baštine, podizanju kvalitete života u zajednici te, posebno, pružanju podrške hrvatskom sportu. Cilj Igara je da budući naraštaji kroz sport, upoznaju sebe, ali i druge, steknu samopouzdanje, razviju osobnost, pokažu vrline, usvoje pravilne životne navike te steknu prijatelje za cijeli život.
U Rijeci od 20. srpnja do 1. kolovoza okupit će se više od 2.000 djece i mladih koji su izborili prolaz na Državnu završnicu u jednoj od 10 sportskih disciplina Plazma Sportskih igara mladij: mali nogomet, Coca-Cola Cup u nogometu, rukometni turnir, Kinder Joy turnir u uličnoj košarci, MIS turniru u odbojci i odbojci na pijesku, FIDE turnir u šahu, stolnom tenisu, PAKET24 cup u tenisu, graničar i atletika u sklopu Telemach Dan sporta. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom, a Igre će ove godine samo u Hrvatskoj okupiti više od 110.000 djece i mladih. Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.