SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Brodski branitelj prijetio: ʼSve ću vas pobit...ʼ. Osuđen je, evo koju je kaznu dobio

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Brodski branitelj prijetio: ʼSve ću vas pobit...ʼ. Osuđen je, evo koju je kaznu dobio SB Online | Brodski branitelj prijetio: ʼSve ću vas pobit...ʼ. Osuđen je, evo koju je kaznu dobio

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Hrvatski branitelj, nositelj spomenice Domovinskog rata I.Đ. iz Slavonskog Broda ovih je dana osuđen na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, doznaje iz svojih izvora SBOnline.

Brodski sud osudio ga je zato što je u travnju 2022. godine  u Slavonskom Brodu, Zapadna vezna cesta bb na izlaznom putničkom traku međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Slavonski Brod, prilikom provođenja carinskog nadzora carinskih službenika Službe za mobilne jedinice carine Slavonski Brod, nezadovoljan postupanjem djelatnika carine, carinskom službeniku D.V. rekao: "Šta ti mene je**š, ubit ću te ko ćuku. Bacit ću bombu i sve ću vas pobit", što je sve kod oštećenog D.V. izazvalo osjećaj straha i bojazni za vlastiti život, kao i za život bližnjih osoba.

Dakle, drugome je ozbiljno prijetio da će ga usmrtiti a djelo je počinjeno prema službenoj osobi u vezi s njezinim radom čime je počinio kazneno djelo protiv osobne slobode – prijetnja – opisano po članku 139. stavku 3. i 2. KZ/11, a kažnjivo prema članku 139. stavku 3. KZ/11.

Kako doznajemo iz presude koja je u našem posjedu Brođanin I.Đ. zbog toga je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci uvjetno, što znaći da se ona neće izvršiti ako okrivljenik u roku od godine dana ne počini novo kazneno djelo.  Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.