SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

27-godišnjak se potukao, imao ʺbokserʺ u ruci pa završio u bolnici

SB Online | 27-godišnjak se potukao, imao ʺbokserʺ u ruci pa završio u bolnici SB Online | 27-godišnjak se potukao, imao ʺbokserʺ u ruci pa završio u bolnici
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Slavonskom Brodu, dana 3. prosinca, u 5.15 sati, u Ulici Petra Krešimira IV, četiri osobe  pod utjecajem alkohola u dobi od 27, 19, 18 i 18, narušavale su javni red i mir vikom i galamom, koje su nakon verbalnog došle i u tjelesni sukob, te je jedan od sudionika (27-godišnjak) u ruci imao bokser. U ovom sukobu nije bilo težeg ozljeđivanja osoba.

Prilikom postupanja policije, 27-godišnjak  je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Svi sudionici narušavanja javnog reda i mira su uhićeni, te je 27-godišnjak prevezen u bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Također su policijski službenici od njega oduzeli 3.23 grama droge marihuane.

Policijski službenici protiv svih prekršitelja podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 27-godišnjaka podnose i prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: