SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

20-godišnjak se lažno prijavio da je počinitelj prometne nesreće

SB Online | 20-godišnjak se lažno prijavio da je počinitelj prometne nesreće SB Online | 20-godišnjak se lažno prijavio da je počinitelj prometne nesreće

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Službe kriminalističke policije su u petak, 17. svibnja dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 20-godišnjakom. Naime, 3. veljače ove godine u Slavonskom Brodu na Sjevernoj veznoj cesti 28-godišnjak je pod utjecajem alkohola prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Kako bi izbjegao prekršajnu odgovornost on je kontaktirao 20-godišnjaka i potakao ga da dođe na mjesto događaja te da se predstavi kao vozač što je isti i učinio, čime je policijske službenike doveo u zabludu.

Temeljem neistinitog iskaza 20-godišnjaka, policijski službenici su sačinili zapisnik o očevidu s neistinitim podatkom o vozaču. Protiv 20-godišnjaka je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo ovjeravanje neistinitog sadržaja, a protiv 28-godišnjka je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Poticanje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: