SB Online

/FOTOGALERIJA/ Izabrana je Miss Požeško-slavonske županije! Pobjednica dolazi iz Požege i zove se Leona Maroši

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Ivana Delač
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | /FOTOGALERIJA/ Izabrana je Miss Požeško-slavonske županije! Pobjednica dolazi iz Požege i zove se Leona Maroši SB Online | /FOTOGALERIJA/ Izabrana je Miss Požeško-slavonske županije! Pobjednica dolazi iz Požege i zove se Leona Maroši

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Ivana Delač
FOTO: Ante Krstanović

Jedanaest lijepih djevojaka natjecalo se se u Kutjevu na izboru Miss Požeško-slavonske županije, a samo jedna od njih mogla je steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske 2023 za Miss Svijeta.

Pobjednicom je proglašena Leona Maroši, a njezinim pratiljama Ana Butorac iz Požege kao prva pratilja i Kasandra Javor iz Valpova kao druga pratilja.

Lijepa novoizabrana Miss Leona dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom
fakultetu u Osijeku. Visoka 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitati i duge šetnje od minimalno deset kilometara. Svoju formu održava i plivanjem dok joj je velika ljubav ples. Pleše i to je čini sretnom . Odlično govori engleski jezik. Prijavom na izbor za Miss je željela vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura.

Kutjevo, kao omiljeno mjesto gostiju i turista iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, poznato je po gotovo osam stoljetnoj tradiciji uzgoja vinove loze na obroncima Krndije i proizvodnji kvalitetnih vina. Kada su u pitanju
kutjevačke manifestacije dugo očekivani izbor za Miss donio i pravo modno osvježenje na pragu jeseni. Djevojke su nosile odjeću butika Glamour i vjenčanice Nikolina. Uljepšavali su ih Sanela Andrijanić koja je bila zadužena za kosu te vizažistice Sonja Rožić i Lea Dragojević. U programu koji je vodio Branko Uvodić nastupili su Bernarda Bobovečki , Amir Kazić Leo i scenski studio ARTina.

“Posebno se zahvaljujem gradonačelniku Josipu Budimiru najzaslužnijem što se izbor održao u Kutjevu i iznimno sam sretna što se još jedna Miss pridružila timu djevojaka koje će se u studenome natjecati na finalu izbora Miss Hrvatske”, izjavila je Iva Loparić Kontek direktorica izbora Miss Hrvatske.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.