SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Zvjezdan Ružić održao koncert za pamćenje u istočnoj kurtini Tvrđave Brod

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Zvjezdan Ružić održao koncert za pamćenje u istočnoj kurtini Tvrđave Brod SB Online | Zvjezdan Ružić održao koncert za pamćenje u istočnoj kurtini Tvrđave Brod

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

8.7. s početkom u 21 sat u prostorima istočne kurtine Tvrđave Brod, održao se jedan od atraktivnijih programa u sklopu ovogodišnje manifestacije Brodskog glazbenog ljeta. Koncert pod nazivom ''Let's disconnect together'' održao je priznati hrvatski pijanist, skladatelj i aranžer Zvjezdan Ružić.

Njegova izvanredna glazbena karijera obilježena je brojnim priznanjima i prestižnim nagradama. Ružića je Hrvatska Glazbena Unija čak šest puta proglasila najboljim jazz-pijanistom u Hrvatskoj, što svjedoči o izvanrednoj virtuoznosti na klaviru i njegovom doprinosu jazz-sceni.
Njegovi su albumi čak pet puta osvojili prestižnu nagradu "Porin". Njegova glazba romantična i sanjarska, očarala je publiku širom Hrvatske, ali i svijeta.

"Let's Disconnect Together" naziv je koncertne turneje Zvjezdana Ružića i projekta Pianotron. U doba kada smo povezani jedni s drugima na svim mogućim uređajima i mrežama, toliko je lako zanemariti ljepotu sadašnjega trenutka i uživati u njemu. Čarobno okruženje kurtine, zvukovi klavira i cijelokupna atmosfera nikoga nisu ostavili ravnodušnim. A koncertu je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača. Atmosferu sinoćnjeg koncerta pogledajte u galeriji.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.