SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Žena povjerovala da je slučajno osvojila 800.000 eura. Ostatak priče znate…

SB Online | Žena povjerovala da je slučajno osvojila 800.000 eura. Ostatak priče znate… SB Online | Žena povjerovala da je slučajno osvojila 800.000 eura. Ostatak priče znate…

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Danica
FOTO: Unsplash

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Naivna žena iz Međimurja ostala je brz više tisuća eura nakon što je povjerovala kako je slučajno od poznate svjetske tvrtke dobila nagradu od 800.000 eura.
“Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće primili su prijavu 43-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela prijevare na njenu štetu.

Iz prijave proizlazi kako je oštećena sredinom travnja ove godine putem mobilne komunikacijske aplikacije stupila u kontakt s osobom koja joj se predstavila kao generalni direktor jedne od svjetski poznatih tvrtki za dostavu pošiljaka.

Tijekom spomenute komunikacije obaviještena je kako je osvojila 800.000 eura te će joj novac dostaviti na kućnu adresu. Kako bi primila iznos, oštećena je najprije morala platiti troškove dostave, carinjenja i drugo, što je i učinila.

Od travnja do lipnja u više navrata ukupno je uplatila nekoliko tisuća eura na bankovne račune raznih primatelja. No, prevarant je i dalje tražio nove uplate te je shvatila kako je prevarena i događaj prijavila policiji.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela prijevare, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, kažu u međimurskoj policiji.

Izvor:www.danica.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: