SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Zapalio se noćas kombi koji je kriumčario migrante: Trebamo li biti sve više zabrinuti!?

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Poziv koji smo jutros primili od našeg čitatelja iz Gornje Bebrine kao i nekoliko fotografija ukazuje nam na njegovu veliku zabrinutost zbofg migranata i situacije oko njih, a posebice krimučara kojih je prema njegovim riječima iz dana u dan sve više.
-Uznemiren sam i ne mogu doći sebi. Ovo postaje zabrinjavajuća situacija. Zamislite, jutros me oko četiri sata probudila vatra i požar na kombi vozilu. Kad sam izišao iz kuće imao sam što i vidjeti. Kombi sletio s ceste ispred moje kuće, u jarku je bio, probio mi je ogradu gdje su mi konji koji su se od straha razbježali. Ma bio je koliko sam mogao vidjeti još jedan kombi. To su vam oni koji kriumčare migrante. Naša policija pokušava da ih uhvati, a njih kao da je iz dana u dan sve više. Skidam kapu našoj policiji koja radi slobodno mogu reći i iznad svojih napora. Ne može im se ništa. Oni, ti migranti i kriumčari kao da odnekud izviru i dolaze u naša sela - priča nam naš čitatelj s kojim smo razgovarali dodajući kako je jedva uspio pohvatat svoje konje.


Naš nam čitatelj još dodaje kako se ovih dana čuje i helihopter u nioćnim satima te on zaključuje kako se i na taj način pokušava stati migrantima na kraj.
-Još da vam kažem pa tu su bila i mala djeca koja su plakala. Imam dosta godina, al ovakvo stanje do sada nije bilo. Treba prema tim kriumčarima što strože postupati - dodaje naš čitatelj.


Na naš upit dobili smo odgovor iz Policijske uprave brodsko posavske u kojem su nam rekli da su upoznati sa tim slučajem te da je kriminalističko istraživanje u tijeku i utvrđivanje svih okolnosti oko tog događaja.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.