SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Veliki dan za Sveučilište u Slavonskom Brodu: Promovirani studenti sa Tehničkog i Biotehničkog odjela te Strojarskog fakulteta – u ponedjeljak promocija studenata s Odjela društveno-humanističkih znanosti

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Veliki dan za Sveučilište u Slavonskom Brodu: Promovirani studenti sa Tehničkog i Biotehničkog odjela te Strojarskog fakulteta – u ponedjeljak promocija studenata s Odjela društveno-humanističkih znanosti SB Online | Veliki dan za Sveučilište u Slavonskom Brodu: Promovirani studenti sa Tehničkog i Biotehničkog odjela te Strojarskog fakulteta – u ponedjeljak promocija studenata s Odjela društveno-humanističkih znanosti

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Svečana promocija studenata Sveučilišta u Slavonskom Brodu - Strojarskog fakulteta održana je u četvrtak, 23.svibnja 2024. godine na kojoj su promovirana 174 studenta.
Više nego ponosni bili su studenti, završeni sveučilišni prvostupnici inženjeri strojarstva i sveučilišni magistri inženjeri strojarstva, a s razlogom radost su dijelili i njihovi profesori od kojih su primili znanja i vještine iz područja studiranja za koji su se bili opredijelili.


Promovirani su i studenti, njih 55, sa Tehničkog i Biotehničkog odjela, i to prvostupnici inženjeri strojarstva, magistri inženjeri strojarstva, prvostupnici inženjeri bilinogojstva i magistri inženjere ekološke poljoprivrede i ruralnog razvoja. Na svečanosti promocije bili su nazočni najbliži članovi obitelji promoviranih studenata, kao i mnogi prijatelji.


Veliki je to dan za Sveučilište u Slavonskom Brodu na koji je s razlogom ponosan i rektor prof.dr.sc. Ivan Samardžić koji u narednim danima nastavlja s još jednom promocijom mladih kolega s Odjela društveno-humanističkih znanosti, na kojoj će biti promovirano njih 311.

 
Prva promocija, 23.svibnja, održana je u novouređenim prostorima Sveučilišta u Slavonskom Brodu u ulici 108. brigade ZNG, gdje će se održati i druga 27.svibnja 2024. godine.
Studentima uz zaslužene diplome i dopunske isprave, kao i druge uspomene za njih i njihove profesore darivaju se ruže i akademske kape.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.