SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Uz nekoliko promjena Svačić spreman čeka početak proljetnog dijela sezone

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: sportalo.hr
FOTO: Sportalo.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Uz nekoliko promjena Svačić spreman čeka početak proljetnog dijela sezone SB Online | Uz nekoliko promjena Svačić spreman čeka početak proljetnog dijela sezone

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: sportalo.hr
FOTO: Sportalo.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ostalo je trenerskom dvojcu Tadić – Polić odraditi završni “glanc” pred početak drugog dijela sezone u Trećoj NL, Svačić i u proljeće pretendira boriti se za vrh. Veliki minus svakako je odlazak Ivana Božića u Marsoniju, no iz suprotnog smjera stigao je mladi i vrlo talentirani Mihael Bosanac, jedan od lidera ljestvice strijelaca Tomislav Žuljević ostao je među Narančama, pa su i ambicije ostale visoke.
– Mi stvarno nemamo nikakvog pritiska rezultata, idemo iz utakmice u utakmicu, svakako želimo skupiti što više bodova, biti što bliže vrhu, sportski je u svaku utakmicu ući i tražiti pobjedu. Primarni cilj je biti stabilan ligaš, imamo lijepu zalihu bodova, igrat ćemo opušteno. Mislim da smo kvalitetom na sličnoj razini, Božić će nam sigurno nedostajati, ali nije imalo nikakvog smisla priječiti mu odlazak u viši rang. Za gostovanje u Gradišci imamo malo problema s izostancima, posebno na stoperskim.
Mihael Bosanac i Stjepan Jelenić iz Željezničara su za sada novaci u svlačionici, uz još dva igrača koji su na probi, Slatinik su napustila četiri igrača, Kljajić, dva Ivanagića te Božić. Kroz pripreme su odigrali i slavili 3:1 protiv Zadrugara te s “vaterpolo” rezultatom protiv pakračkog Hajduka 5:3. Za kraj su ostali dvoboji protiv Slavije u Pleternici te Vardarca u generalci.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.