SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

UPRAVO: Policija objavila detalje požara u Slavoniji D.I.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavske

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | UPRAVO: Policija objavila detalje požara u Slavoniji D.I. SB Online | UPRAVO: Policija objavila detalje požara u Slavoniji D.I.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavske

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Operativno – komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, sinoć, iza 20 sati, zaprimljena je dojava o požaru u prostoru tvrtke, u Slavonskom Brodu, u Ulici Svetog Lovre.

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Do požara je došlo oko 20 sati, u proizvodnom dijelu tvrtke. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod ugasili su požar oko ponoći, kojima su prilikom gašenja pomogli i djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sibinj.

Mjesto događaja je osigurano do jutarnjih sati. Dana 11. srpnja, u jutarnjim satima, policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara započeli sa provođenjem očevida.

Pritom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara (kratkog spoja) na električnim instalacijama na stropu. Policijski službenici dostavljaju izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.