SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Uhićena jer je policajcu opsovala mater

SB Online | Uhićena jer je policajcu opsovala mater SB Online | Uhićena jer je policajcu opsovala mater

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Danica
FOTO: IAM OS / UNSPLASH / ILUSTRACIJA

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prema presudi donesenoj ovih dana, djevojka je sredinom prosinca oko 17.40 sati na željezničkom kolodvoru u Okučanima prilikom legitimiranja vrijeđala policajca. Bila je tada u društvu majke.
“Nemate me pravo tražiti osobnu, nisam ništa napravila”, obratila se dvojici policajaca. Na koncu im je ipak dala osobnu te pritom jednom od policajaca opsovala: “Je*em ti mater u pi*ku“. To je bilo dovoljno da je uhite.
Policajac Ivan kaže kako je s kolegom Domagojem pokušao legitimirati djevojku koja je stajala na kolodvoru, a ona se ponašala neuljudno. Domagoju je potom opsovala mater.
Minimalna kaznaSudac je Lanu proglasio krivom i osudio je na 700 eura kazne plus 30 eura prekršajnih troškova. Od kazne joj se oduzima 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru. Na pozive suda nije se odazvala, niti je dala obranu.
“Sud je okrivljenoj izrekao minimalnu novčanu kaznu kao blažu po vrsti uzevši kao olakotnu okolnost prekršajno nekažnjavanje za ovakve prekršaje”, naglasio je sudac.
Presuda je nepravomoćna i Lana, koja je s karlovačkog područja, na nju se može žaliti u roku od osam dana od pisanog primitka na kućnu adresu ili putem oglasne ploče suda.

Izvor:www.danica.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: