SB Online

U prostorijama slavonske udruge navijača pronađena marihuana

SB Online | U prostorijama slavonske udruge navijača pronađena marihuana SB Online | U prostorijama slavonske udruge navijača pronađena marihuana

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Index.hr/www.index.hr

Pretragom prostorija udruge navijača u Vukovaru policija je u petak pronašla sportsku torbu u kojoj se nalazio paket s marihuanom težine oko 600 grama i tri tablete droge tipa ecstasy, izvijestila je u subotu Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Iz policije navode da su, postupajući po dojavi o glasnoj glazbi i vici, policijski službenici u petak, 25. rujna, oko 2:30, u prostorijama udruge navijača u Županijskoj ulici u Vukovaru zatekli više muškaraca te otvorenu PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 8,8 grama marihuane.

U jutarnjim satima istoga dana obavljen je očevid u prostorijama udruge, gdje je pronađena sportska torba u kojoj se nalazio paket s marihuanom težine oko 600 grama i tri tablete droge tipa ecstasy.

Nakon provedene istrage nad 18-godišnjakom iz Đakova i 25-godišnjakom iz Vukovara, obojica su jutros pritvorena, dok je nadležnom Državnom odvjetništvu protiv njih podnesena kaznena prijava.

Ostalim osobama zatečenima u prostorijama udruge uručeni su prekršajni nalozi radi počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Izvor: www.index.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: