SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Tvrtka Kožul najvećom privatnom proslavom u Slavonskom Brodu obilježila 30 godina velikom proslavom

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I.Č.

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I.Č.

Tvrtka Kožul u veljači je napunila jubilarnih 30 godina poslovanja koje je ovoga petka obilježila velikom proslavom u Slavonskom Brodu i okupila brojne poslovne partnere, kupce, zaposlenike i prijatelje.
Najveća privatna proslava u Slavonskom Brodu
Svečana proslava povodom 30. obljetnice bila je spektakularan događaj uz više od dvije tisuće gostiju što ovu proslavu čini najvećom na ovom području. Organizacijom ovakve proslave, Kožul je dodatno ojačao svoju prisutnost na hrvatskom i europskom tržištu i potvrdio uspješnost ovakvog poslovnog modela u Hrvatskoj.
Skromni početci
Svojih početaka rado se prisjetio direktor Ivica Kožul kada je kao 33-godišnjak biciklom otišao do grada i registrirao tvrtku Kožul. Cjelokupna priča krenula je s prodajom valjaka i kistova na kiosku, a do danas Kožul se razvio u jednog od vodećih distributera ručnih alata i pribora u regiji.
„Zamislite jednog 33-godišnjaka, koji uz troje djece i nezaposlenu suprugu, biciklom ide u centar grada otvoriti vlastitu tvrtku i ujedno daje otkaz u državnoj tvrtki kada je u to ratno vrijeme 1994. godine plaća kakva-takva, ipak, bila redovna“, izjavio je direktor Ivica Kožul tijekom svog obraćanja gostima.
Zaposlenici kao duša tvrtke
U svom govoru, Kožul nije izostavio niti svoje zaposlenike za koje kaže da su duša ove tvrtke i bez njih ova proslava ne bi bila moguća, kao niti 30 godina uspješnog poslovanja.
„Ova obljetnica nije samo proslava našeg dosadašnjeg uspjeha, već i potvrda naše predanosti prema budućnosti. Ponosni smo na sve što smo postigli tijekom ovih 30 godina i veselimo se novim izazovima i prilikama koje nas očekuju,“ izjavio je direktor tvrtke Kožul.
Bogati program otvorili su KUD Podvinje i Veseli Šokci nakon čega je uslijedila podjela nagrada poslovnim partnerima i zaposlenicima. Glazbeni program su potom preuzeli Brodski harmonikaški orkestar Bela pl. Panthy i Ad Astra, a goste je do kasnih sati zabavljao Vanilla bend. Posebno iznenađenje večeri bio je gost Mate Bulić koji je otpjevao svoje najpoznatije pjesme na oduševljenje svih prisutnih i napravio nezaboravnu atmosferu.
Tijekom dana za oko 500 stranih gostiju i partnera priređen je popratni program u Brodskom Vinogorju gdje su uz tamburaše i kulturno-umjetnička društva imali priliku upoznati slavonske običaje i uživati u tradicionalnoj hrani.
Grupa Kožul
Grupa Kožul trenutno broji oko 170 zaposlenih raspoređenih u tri tvrtke – Kožul, Cromax i Kožul BH. Tvrtka Kožul bavi se veleprodajom i maloprodajom alata te pribora u Hrvatskoj i s tvrtkom Cromax, koja se bavi završnim radovima u građevinarstvu, ima sjedište u Slavonskom Brodu, dok se tvrtka Kožul BH bavi veleprodajom u Bosni i Hercegovini i sjedište tvrtke nalazi se u Orašju.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.