TUŽNA VIJEST ZA SL. BROD: Iznenada nas je napustio general

FOTO: SB Online

20.3.2023. | 22:15 | SBOnline
Pregleda: 81124

Tužna vijest pogodila je večeras Slavonski Brod.

Iznenada u 64. godini života preminuo je general Ivan Raguž. "Napustio je Hercegovinu odakle je rodom i odakle se na samom početku 1990. godine stavio na raspolaganje u obrani i stvaranju naše Hrvatske", kazao nam je Krešimir Šipoš predsjednik Udruge 3. bojne 3. gardijske brigade Kune.

Raguž je bio Šipošev zamjenik, a kasnije je bio i zamjenik generalima Kruljac i Obrovac.


"Kao HRVI po odlasku u mirovinu aktivno se uključio u rad i udruge veterana 3. GBR HV Slavonski Brod i Hrvatskog Generalskog Zbora. Bio je uvijek dobar duh i duša naše sredine. Bio je čovjek i veliki domoljub. Nedostajat će nam puno, ali jedina nam je utjeha sto ćemo se svi skupa opet susresti, kada i nas dragi Bog pozove sebi, neka mu je vječna slava", kazao je Šipoš.

"Poštovani naš Ivane, zapovjedniče i legendo, neka ti je laka hrvatska gruda koju si neizmjerno volio! Počivaj u miru Božjem! Svim ožalošćenima upućujemo riječi iskrene sućuti", napisali su iz Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI