SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

TRAGEDIJA: Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: 24 sata
FOTO: google maps

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | TRAGEDIJA: Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće SB Online | TRAGEDIJA: Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: 24 sata
FOTO: google maps

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 11 sati na državnoj cesti nedaleko od Đakova poginuo je Davor B. (33) iz Potnjana. Kako je priopćila osječka Policijska uprava, vozač osobnog automobila je na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana sletio s kolnika i ostao na mjestu mrtav. Vijest o tragičnoj smrti brzo je stigla u Potnjane i u očaj bacila cijelo selo.

Naime, Davor je večer prije, u subotu, imao svadbenu proslavu, koja se protegnula do duboko u noć. Kako doznajemo od mještana toga sela, Davor već godinama živi sa suprugom Martinom, s kojom već ima petoro male djece. Martina je trudna i uskoro treba roditi još jedno dijete. Živjeli su skladno. Prije par godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili napraviti svadbu; proslaviti skorašnje rođenje šestog djeteta i kuću koju su kupili u Potnjanima te se u nju uselili. Davor je bio ponosan što je kupio kuću novcem koji je stekao posve sam, svojim radom i odricanjem.

“Davor je inače iz Đakova. Jako je vrijedan. Radio je što god je znao i našao. Tijekom ljeta je sijao lubenice i prodavao ih. Snalazio se da prehrani djecu. Ali njih dvoje bili su vrlo skladan i lijep par. Ona je uglavnom bila doma s djecom. Šokirani smo njegovim stradanjem. Vjerojatno je jadan od umora izgubio kontrolu nad autom i sletio s ceste. Jadna ta mlada žena sada, i ta dječica. Treba im nekako pomoći”, kažu mještani Potnjana, u koje su se supružnici Davor i Martina doselili prije nekoliko godina. Organizirat će prikupljanje financijske pomoći za njihovu obitelj i dječicu, od kojih najstarije ima tek 10-ak godina. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.