SB Online

Tko zapravo ’drma’ Novom Gradiškom? Tajnik-pročelnik Zebić ili gradonačelnik Grgić

PRIJE 3 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 3885

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Tko zapravo ’drma’ Novom Gradiškom? Tajnik-pročelnik Zebić ili gradonačelnik Grgić SB Online | Tko zapravo ’drma’ Novom Gradiškom? Tajnik-pročelnik Zebić ili gradonačelnik Grgić

PRIJE 3 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 3885

Zlatko Zebić, desna ruka novogradiškog gradonačelnika Vinka Grgića izgleda u tom Gradu već dugi niz godina drži sve konce u svojim rukama.

I ako Zebićeva dužnost nije prema Zakonu objaviti visinu neto plaće, ne sumnjamo kako je ona zaista veća i od same Grgićeve, a da bi potkrijepili tu tvrdnju predstavit ćemo vam o kome se radi.

Ovaj elegantno popunjeni muškarac, kako smo već rekli tajnik je odnosno pročelnik Grada Nove Gradiške. Ali uz tu funkciju diktira gospodarsko-političku situaciju u Gradu kroz razne Nadzorne odbor.

Tako je Zebić predsjednik Nadzornog odbora tvrtke koja je između ostalog u vlasništvu Grada Nove Gradiške - Vodovod zapadne Slavonije, također predsjednik je i Nadzornog odbora tvrtke Odlagalište d.o.o. Rezimirajmo od četiri trgovačka društva koja su u vlasništvu Grada Zebić vuče konce u dva.

Uz svoju plaću i naknadu iz Nadzornih odbora vjerujemo kako Zebićeva plaća veća od one saborske koju prima Grgić. Ali to nije sve, kako bi Grad Nova Gradiška bio pravi bankomat za obitelj Zebić, Zlatko je svoju kćerku zaposlio u novogradiškoj Gradskoj upravi.

O vrućim igrama na novogradiškim ulicama ali i o slavljima rođendana novogradiških gazda moć ćete čitati u narednim danima.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.