SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Tko je uhićeni sudac brodskog Županijskog suda? Donosimo njegovu imovinu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Tko je uhićeni sudac brodskog Županijskog suda? Donosimo njegovu imovinu SB Online | Tko je uhićeni sudac brodskog Županijskog suda? Donosimo njegovu imovinu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jutros je objavljena vijest kako između ostalog uhićen i sudac Županijskog suda u Sl. Brodu Predrag Dragičević, ta informacija potvrđena nam je i od strane glasnogovornika suda.

Pretragom njegove imovine može se vidjeti kako je Dragičević vlasnik kuće s okućnicom u Požegi, čija je površina 547 metara kvadratnih. Približna tržišna vrijednosti kuće s okućnicom u trenutku podnošenja izvješća bila je 600.000 tisuća kuna, a kako navodi istu je naslijedio od oca i majke.

Pored toga Dragičević je suvlasnik i dvije garaže u Požegi, kod jedne je procijenjena vrijednost 20.000 kuna, a kod druge također 20.000 kuna. Isto tako vlasnik je i automobila čija je vrijednost procijenjena na 75.000 kuna.

Sudac ima štednju 10.000 eura, stalne prihode od 25000 kn do 26000 kn, i kredit od 195.000 kuna. Isto tako u imovinskoj kartici upisana je i naknada za rad u izbornim povjerenstvima od 13.200 kuna

Partnerica suca Dragičevića suvlasnica je kuće za odmor na Viru površine 100 metara kvadratnih, a čija je vrijednost procijenjena na 370.000 tisuća kuna. Pored toga vlasnica je i automobila čija je vrijednost procijenjena na 40.000 kuna i dionica u tvrtki Zvečevo d.d.. Radi se o 50 dionica čija je vrijednost procijenjena na 1.450 kuna.

Supruga sudca Dragičevića ima i ušteđevine od 23.200 eura.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.