SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: U Andrijevcima ima ozlijeđenih

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | TEŠKA PROMETNA NESREĆA: U Andrijevcima ima ozlijeđenih SB Online | TEŠKA PROMETNA NESREĆA: U Andrijevcima ima ozlijeđenih

Muškarac davao lažni iskaz, uhvatila ga brodska policija

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Alkoholizirani vozač teško ozlijeđen
Na kolniku Županijske ceste 4202 u blizini Donjih Andrijevaca, dana 27. travnja, u 15.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je alkoholizirani 66-godišnjak (s 1,69 promila) upravljajući osobnim automobilom (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom), zbog neprilagođene brzine kretanja ušao u zavoj, kotačima zahvatio travnatu bankinu te sletio u odvodni kanal. Od jačine udara automobil se odbio, te preko kolnika prešao u odvodni kanal sa suprotne strane. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 66-godišnjak, kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je i zadržan na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 66-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu. 
Biciklista teško ozlijeđen
Dana 27. travnja, u 23.50 sati, u Malinu se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 44-godišnji biciklista. Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, utvrdili su da je biciklista pod utjecajem alkohola (s 0,70 promila) upravljao biciklom umanjujući stabilnost istoga te je sletio s kolnika i pao s biciklom u odvodni kanal. Biciklista je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su od istoga uzeti odgovarajući uzorci na prisutnost opijata u organizmu. Policijski službenici će nakon dobivenih rezultata protiv 44-godišnjaka podnijeti odgovarajuću prijavu nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.