SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

TEŠKA PROMETNA: 20-godišnjakinja pretjecala kamion te se direktno sudarila s autom iz suprotnog smjera

SB Online | TEŠKA PROMETNA: 20-godišnjakinja pretjecala kamion te se direktno sudarila s autom iz suprotnog smjera SB Online | TEŠKA PROMETNA: 20-godišnjakinja pretjecala kamion te se direktno sudarila s autom iz suprotnog smjera

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavska/PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, u 13.15 sati, kod mjesta Baćin Dol, na državnoj cesti 51, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije lakše.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 20-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom od sjevera u smjeru juga, dok se sa njom u vozilu (na suvozačevom sjedalu) nalazio 18-godišnjak. Ispred nje u istom smjeru kretao se kamion s poluprikolicom kojim je upravljao 50-godišnjak, dok se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnjak. Do prometne nesreće je došlo na način da je 20-godišnjakinja započela pretjecati kamion i poluprikolicu na djelu kolnika u kojem je blagi zavoj u desno, te preko pune uzdužne crte, dok se iz suprotnog smjera kretao 52-godišnjak, te je tom prilikom došlo do izravnog sudara dvaju automobila. U daljnjoj kretnji vozilo kojim je upravljao 52-godišnjak odbačeno je na lijevu bočnu stranu poluprikolice. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 18-godišnjak, dok su lakše ozlijeđeni 20-godišnjakinja i 52-godišnjak.

Policijski službenici protiv 20-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: