SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Svoju saborsku plaću donirati obiteljima u potrebi

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PROMO

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Svoju saborsku plaću donirati obiteljima u potrebi SB Online | Svoju saborsku plaću donirati obiteljima u potrebi

ZA PROMJENU NAČINA RAZMIŠLJANJA NE TREBA VAM ČLANSKA ISKAZNICA, NEGO VJERA I VOLJA!

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PROMO

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dario Marenić, poznat po svojoj predanosti i viziji za napredak Hrvatske, ističe ključne prioritete u predstojećim izborima. Kao nositelj liste broj 2. FOKUS-REPUBLIKA u V. izbornoj jedinici, odgovara na pitanja koja muče građane.
Zašto Republika? Odgovor je više nego jasan! Republika je odgovor na tridesetogodišnju stagnaciju u rješavanju gorućih problema poput korupcije, kriminala i nepravde. Umjesto političkog cirkusa, Republika nudi integritet i konkretne akcije.
Marenić ističe da današnji politički sustav stvara neravnopravnost, pri čemu se pristup politici ograničava članskom iskaznicom određene opcije.
„Mi danas imamo susRav, namjerno sam izmislio riječ, koji ne daje jednake prilike. Traži člansku iskaznicu određene političke opcije. Je li to rješenje? Nije! Republika je za sve, bez obzira na političku pripadnost”, ističe Marenić.
Nadalje, naglašava da je politički angažman danas izopačen, gdje mnogi ulaze isključivo zbog osobnih interesa. Republika okuplja ljude koji su ostvareni u svojim životima i žele dati doprinos društvu iz ljubavi prema domovini. Tako će on svoju saborsku plaću donirati obiteljima u potrebi za cijelo vrijeme trajanja mandata.
Govoreći o korupciji, Marenić ističe da ona kreće od kapilarne razine do najviših političkih vrhova. Potrebna je promjena razmišljanja i Republika je ta promjena. Čuli smo za bezbroj afera, a uzrok svih tih afera su ljudi. Potrebna je promjena načina razmišljanja.


FOKUS-REPUBLIKA, kaže, garantira integritet i odgovornost. Nositelji liste, poput predsjednika stranke Damira Vanđelića, pokazuju svoje životne putove i uspjehe izvan politike.
„Damir Vanđelić, predsjednik stranke, najbolji je mogući premijerski kandidat.
Damir je bio branitelj, mobiliziran u Zagrebu, na Peščenici - u rat je otišao srcem! Proveo je u 173 dana u logoru u Glini, a nakon rata završio je fakultet i MBA. Uspio je svojim znanjem, ne političkim vezama. Nije bio član ni HDZ-a, ni SDP-a. Bio je u upravama i nadzornim odborima ogromnih privatnih firmi. Zna organizirati posao, prepoznati prilike i rješavati probleme. Također, Biljana Cerin, uspješna poduzetnica, i ja, s više desetljeća iskustva u poduzetništvu, spremni smo donijeti promjene", ističe Marenić.
S Republikom dolazi nova nada za Hrvatsku. Čvrstom organizacijom i ljubavlju prema zemlji, Republika je spremna za vodstvo.
"Ozbiljna i odgovorna Republika" - zaključuje Dario Marenić.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.