SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Sutra obilježavamo Svjetski dan glazbe na više lokacija u gradu

SB Online | Sutra obilježavamo Svjetski dan glazbe na više lokacija u gradu SB Online | Sutra obilježavamo Svjetski dan glazbe na više lokacija u gradu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: podukegitarezagreb.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

21. lipnja obilježavamo Svjetski dan glazbe. Ovaj poseban dan, koji je prvi put obilježen 1982. godine u Francuskoj, brzo je postao globalni fenomen, okupljajući ljude različitih kultura i nacionalnosti kroz univerzalni jezik glazbe.

Svjetski dan glazbe također je prilika za promociju mladih talenata i glazbenih inovacija. Tako se na brodskom Korzu od 8:30 h započinje glazbeni nastup Adari Acustic, a već od 9:30 sati očekuju nastupi učenika Glazbene škole kao i njihovih profesora. Večernji program od 19 sati na Korzu počinje glazbom GLG Željezničar, Alma del viento od 21 sat svira na platou kod KKD Ivana Brlić - Mažuranić, a večer se zaokružuje koncertom u Kući Tambure kojeg će za posjetitelje izvesti Nemeček trio. 

Ovaj dan nas podsjeća na moć glazbe, njenu snagu da poveže ljude, premosti kulturne razlike i donese radost i inspiraciju. Bez obzira na to gdje se nalazite, sutra je prilika da uživate u glazbi, otkrijete nove izvođače i proslavite umjetnost koja obogaćuje naše živote. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: