SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Steže se obruč oko gradonačelnika Duspare i njegovih pročelnica: Više institucija mnogo toga „tiho“ istražuje

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: sbonline.net
FOTO: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Steže se obruč oko gradonačelnika Duspare i njegovih pročelnica: Više institucija mnogo toga „tiho“ istražuje SB Online | Steže se obruč oko gradonačelnika Duspare i njegovih pročelnica: Više institucija mnogo toga „tiho“ istražuje

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: sbonline.net
FOTO: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Mnogo se toga nakupilo i nakuplja iz kojeg je razloga, koliko god to neki htjeli javno i na neki drugi način zataškati, više institucija zasukalo rukave s ciljem kako bi se utvrdile određene (ne)zakonitosti u poslovanju Gradske uprave, i to ne samo gradonačelnika već i pročelnica, a na žalost i nekih službenika odnosno službenica u toj jedinici lokalne samouprave.
Na sve načine puno se toga pokušava prikriti, retroaktivno odraditi, ne dostaviti nadležnima vjerodostojna dokumentacija i tražena pojašnjenja oko već odrađenih financijskih transakcija koje pokušavaju rasvijetliti oni koji su za to zaduženi i dobili kao obvezu da se do onog zadnjeg detalja razjasni. Neke su institucije i nas kao medij kontaktirale i „nešto“ pitale kao i još neke druge malo bolje poznavatelje određenih pojedinosti.
U ovom trenutku ne možemo puno toga reći, a ono što možemo je to da se gradonačelnik Duspara ne nalazi u zavidnoj situaciji, a neke njegove pročelnice doslovce su u neobranom grožđu. I ono što se pokušalo retroaktivno ispraviti već kasno, jer ono što je učinjeno, evidentirano i proknjiženo teško se može staviti pod tepih i uz neke razloge reći „nismo znali“.
Prema našim informacijama, od boljih poznavatelja određenih slučajeva neke su stvari odrađene koje niti u snu ne bi odradio niti student prve godine ekonomije i financija, a iz kojeg su razloga to učinile podređene gradonačelnikove osobe, na to pitanje nećemo dugo čekati za odgovor. Bilo kako bilo može se očekivati da će neki bivši zaposlenici iz Gradske uprave progovoriti o mnogo čemu kao i oni sadašnji kako bi sačuvali „svoju kožu na ramenima“.  


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.