SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

SRAMOTNO! Kolodvor otvoren DOSLOVNO preko noći

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | SRAMOTNO! Kolodvor otvoren DOSLOVNO preko noći SB Online | SRAMOTNO! Kolodvor otvoren DOSLOVNO preko noći

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Rano jutros objavljena je vijest kako su na novi Autobusni kolodvor u Slavonskom Brodu pristigli prvi putnici

Iskreno nismo mogli vjerovati što čitamo, ali jednostavno ne možemo ne reagirati. Smatramo kako je ovo stvarno veliki projekt za Slavonski Brod, ali eto zbog nečega ili nekoga Gradska uprava nije htjela da šira javnost sazna za taj događaj, te slijedom toga, mediji poziv, na taj svečani događaj, dobili nisu.

Što se tiče samog kolodvora, trenutno je u funkciji paviljon u kojemu se nalazi blagajna za prodaju karata, čekaonica za putnike te toaleti, a nakon završetka opremanja autobusnog kolodvora u funkciji će biti i preostala dva paviljona u kojima će se nalaziti popratni sadržaji poput kioska, caffe bara i sl.

Zahvaljujući navedenom, svi autobusi od danas će prometovati na novoizgrađenom objektu, a u Vukovarskoj ulici ukinuta je privremena regulacija prometa te je njome omogućeno ponovno prometovanje.

Ugovorena vrijednost radova na izgradnji i rekonstrukciji Autobusnog kolodvora bila je 27.170.780,41 (VAŠIH) kn s PDV, te smatramo da je IZNIMNO, ALI IZNIMNO NEODGOVORNO pustiti u rad kolodvor, preko noći, da nitko ne zna.

Naravno, može se ovo gledati i drukčije, gradonačelnik možda ne želi trošiti novac na mašne, vrpce itd., ali samo realno gledano da živimo u nekom drugom gradu, to bi bila vijest godine, dolazio bi i državni vrh, ali eto mi smo u Slavonskom Brodu.

Zaista nam je nejasna stvar, da su 27. svibnja 2020. godine mediji bili pozvani na: potpisivanje ugovora s izabranim izvođačem radova za projekt izgradnje i rekonstrukcije novog Autobusnog kolodvora, tada, u samom Autobusnom kolodvoru, a jutros kada na isti dolaze prvi putnici, mediji pozvani nisu. Stvarno ne znamo zašto, te postavljamo pitanje skriva li se nešto?

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: