SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Mladi Slavonac vrijeđao policajku u kafiću: ’’K*rvo pandurska!’’. Na sudu se pokajao

SB Online | Mladi Slavonac vrijeđao policajku u kafiću: ’’K*rvo pandurska!’’. Na sudu se pokajao SB Online | Mladi Slavonac vrijeđao policajku u kafiću: ’’K*rvo pandurska!’’. Na sudu se pokajao

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: danica.hr/danica.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

22-godišnji student Andrija uhićen je nakon što je u kafiću brutalno izvrijeđao policajku, a potom napao i njezine kolege koji su ga privodili.

Naime, prema presudi koju prenosi portal Danica, on je u veljači oko 19 sati u Županji u caffe baru Forum prišao policajki te “s ciljem stvaranja ponižavajućeg i uvredljivog okruženja na temelju razlike u spolu povrijedio njezino dostojanstvo, dovodeći je u neugodno, ponižavajuće i uvredljivo okruženje”.

“Obratio joj se riječima: “Šta je ti, šta gledaš k*rvo pandurska, mamu ti je*em”. Kad ga je djevojka upozorila da ju ostavi na miru i ne ponižava, nastavio ju je ponižavati riječima: “Ajde zovi policiju ako smiješ, šta radiš tu, kurvo pandurska”, navodi se u presudi.

Brzo je u kafić došlo troje policajaca koji su ga službenim automobilom vozili u policijsku postaju. Ni njima nije ostao dužan.

“Vrijeđao ih je i omalovažavao riječima: “Je*o vas Bog šta me stalno privodite“, a kada su ga upozorili da prestane nastavio ih je vrijeđati riječima: “boli me ku*ac konji jedni glupavi”, da bi se potom policijskom službeniku obratio riječima: “Ajde D… puši ku*ac, znam ja tko su ti žena i djeca”, piše u presudi.

Policajci su poslije svjedočili kako im je pobjegao kad su stigli pred policijsku postaju.

“Kad smo krenuli prema ulazu u policijsku postaju, počeo je bježati kroz park ispred policije, pa smo morali uporabiti fizičku snagu da ga smjestimo u prostoriju za zadržavanje”, svjedočio je jedan od policajaca.

Policajka koju je prvu napao u kafiću kaže kako ga poznaje jer je Andrija ranije sa svojim prijateljima napao njezinog brata. Kada ju je vidio, prišao joj je i bez ikakvog povoda počeo je vrijeđati.

Andrija je na sudu sve priznao i izrazio žaljenje zbog svojih postupaka.

“Molim sud da me blago kazni jer sam student financiran od majke koja je pred mirovinom. Tog dana bio sam na krštenju gdje sam pio alkohol. Kajem se zbog svega, nisam htio nikoga ugroziti niti povrijediti”, skrušeno će mladi student.

Sudac ga je kaznio sa 754 eura i 30 eura troškova postupka. Kako je dva dana proveo u pritvoru, ukupno mora platiti 700 eura. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, prenosi Danica.

(IZVOR: www.danica.hr)

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: