SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Slavonac (25) seksualno zlostavljao curicu i davao joj drogu

SB Online | Slavonac (25) seksualno zlostavljao curicu i davao joj drogu SB Online | Slavonac (25) seksualno zlostavljao curicu i davao joj drogu

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: index.hr
FOTO: Shutterstock

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru odredio je istražni zatvor 25-godišnjaku osumnjičenom za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina i kazneno djelo omogućavanja trošenja droge, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo (ODO) Vukovar.

Kako je priopćeno, u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru je u srijedu, 23. kolovoza, u povodu kaznene prijave vukovarsko-srijemske policije provedena dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičenog hrvatskog državljanina (1997.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina i kaznenog djela omogućavanje trošenja droga.

Mladić je završio u istražnom zatvoru "Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 25-godišnjak počinio navedena kaznena djela od 30. svibnja 2023. do 3. lipnja 2023., na štetu djeteta mlađeg od petnaest godina s područja Vukovarsko-srijemske županije", dodaju iz ODO Vukovar. Općinsko državno odvjetništvo je nakon provedenog ispitivanja podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora, koji je sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru prihvatio.

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka određen je istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na žrtvu i boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo.

Izvor:www.index.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: