SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Rukama i nogama udarao po zidovima i inventaru kafića

SB Online | Rukama i nogama udarao po zidovima i inventaru kafića SB Online | Rukama i nogama udarao po zidovima i inventaru kafića

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Novoj Gradiški, u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, dana 17. ožujka, oko 2 sata, 20-godišnjak je u alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir. Nogama i rukama je udarao po zidovima i interijeru unutar prostorije. Nakon upozorenja zaposlenika da prestane isti je nastavio te ga je zaštitar udaljio izvan ugostiteljskog objekta. Mladić je i na ulici nastavio narušavati javni red i mir vikom i galamom.

Alkotestom je u organizmu 20-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,40 promila. Policijski službenici su ga priveli u prostorije policijske postaje gdje su ga liječnici pregledali i konstatirali da je sposoban za daljnji postupak u policiji te je zadržan na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira te mu je izdan i obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici (kod sebe nije imao osobnu iskaznicu). 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: