SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

RUGALA SE SOVA SJENICI: Dusparina hobotnica zapošljavanja s velikim krakovima

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | RUGALA SE SOVA SJENICI: Dusparina hobotnica zapošljavanja s velikim krakovima SB Online | RUGALA SE SOVA SJENICI: Dusparina hobotnica zapošljavanja s velikim krakovima

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda izradio je takvu hobotnicu, tako da jadan onaj tko dođe poslije njega, ako dođe. Ali krenimo redom. Pošto se gradonačelnik na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća uhvatio zapošljavanja i natječaja za zapošljavanje određenih vijećnika, zavirimo gdje rade njegovi vijećnici. 

Krenimo s gradskom tvrtkom Vodovod, tamo je svoju fotelju sa svojim podizanjem ruke za gradonačelnika prvo zaradio aktualni predsjednik Gradskog vijeća Stribor Valenta, koji dangubi po toj gradskoj tvrtki. Tamo su, prema našim neslužbenim saznanjima, zaposleni i vijećnice Maja Jarić i Nataša Buntić. 

Matej Pudić, također vijećnik koji drži većinu u gradu zaposlen je u tvrtki Komunalac, tamo je kako neslužbeno doznajemo i Tanja Krajina, ali i kćerka vijećnika Zdenka Marića. 

Matea Vrančić Mandurić, Dusparina vijećnica također je zaposlena u Slavonskom Brodu, konkretno radi u osnovnoj školi u kojoj je grad osnivač. Najmlađi Dusparin vijećnik Domagoj Aračić ne radi prema našim saznanjima za sada nigdje, ali radi njegov brat i to u svetoj Ustanovi za gospodarenje športskim objektima. 

Sjetimo se, upravo tamo zaposlen je i muž zamjenice gradonačelnika, a cijelom ustanovom upravlja Miroslav Stefanović, koji je inače obiteljski povezan s prvom damom gradom Ankicom Majetić. 

Ovo je samo jedan od krakova hobotnice o kojoj ćete čitati u narednim danima. Ima jedna tajna veza, stih je pjesme koja opisuje situaciju u Slavonskom Brodu, kakva je veza gradonačelnika i zamjenice, kakva je veza građevinskih tvrtki s Gradskom upravom, čitajte u narednim danima.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.