SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Razgovarali smo s ocem pretučenog mladića, evo što nam je rekao

SB Online | Razgovarali smo s ocem pretučenog mladića, evo što nam je rekao SB Online | Razgovarali smo s ocem pretučenog mladića, evo što nam je rekao

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBonline
FOTO: privatna snimka/screenshot

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Razgovarali smo s ocem mladića koji je pretučen u naselju Matije Ivanića. Kako sam otac kaže sin mu je miran, nije konfliktan, te je sportaš. U nastavku pročitajte cijeli razgovor.

Sin ima 16 godina, dobro dijete, sportaš, bavi se glazbom, nije konfliktan, uvijek u dobrom društvu, jednako takvi su mu i prijatelji. Druže se međusobno u razredu, i s te strane smo bili sretni što me izlaze po klubovima, nego se druže po kućama. Kako dođu kod nas, tako dođu i do drugih prijatelja. Ovog je puta bio kod prijateljice u naselju Matije Ivanića i u povratku i auto se zaletio na njih, oni su skočili u stranu. Vidi se na snimci da je sin podigao ruku i onda je vozač automobila došao do sina i udario ga je i on se srušio na pod. Sin je na svu sreću pao tako da nije udario glavom u pod pa se uspio obraniti rukama, što se i vidi. Ima ozlijede po tijelu i po glavi, sad je bolje ali psihički je loše, sanja svašta ali pazimo na njega, vidjet ćemo kako će to bit. 

Ponavljam, dobro smo primljeni u policiji, bili smo u dva navrata, ali izostao je rezultat, nemam zamjerki na policiju, dragi ljudi, lijepo smo primljeni, ali izostao je rezultat, kad sam shvatio da od toga nema ništa onda sam išao sam i tražio po svuda, obilazio sam razne adrese i putem sam nailazimo na predivne ljude koji su mi pomogli. Ja znam tko su napadači, samo sam zamolio da mi ljudi putem snimke potvrde identitet. Ja osobno neću ništa njima napraviti, vjerujem u ovu državu i sistem, policija će ih privesti i sud će dalje odlučiti. Što se tiče nas roditelja on se osjeća sigurno, jer zna da smo stali iza njega i pazimo ga i obećali smo mu da ćemo naći tko je, to i radimo. Ima nekog straha kod njega, velikog upitnika iznad glave što će i kako će biti,, nije mu jednostavno, danas je u medije ima svakakvih komentara. Sretan sam što mi dijete nije prošlo gore. Osjećaj sreće što nema gore ozlijede nego što ima. 

Sreća mi je što imam živo dijete. Mogli smo proći kao nesretni roditelji Luke Ritza. Sretan sam j što se sada nešto pokrenulo zahvalan sam svim ljudima koji su mi pomogli. Kad smo izašli van s time, odahnuo sam.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: