SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Provođenje 1. ograničenog adulticidnog tretmana na području grada Slavonskog Broda

SB Online | Provođenje 1. ograničenog adulticidnog tretmana na području grada Slavonskog Broda SB Online | Provođenje 1. ograničenog adulticidnog tretmana na području grada Slavonskog Broda

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Obavještavaju se građani kako će se dana 9. srpnja 2024. godine (utorak), provesti će se 1. (prvi) ograničeni aldulticidni tretman na području grada Slavonskog Broda. Ovaj je tretman usmjeren na uništavanje odraslih jedinki komaraca te će se isti provesti u jednom tretmanu, odnosno u večernjem terminu i to metodom toplog zamagljivanja. Temeljem provedenog monitoringa krilatica dana 03. srpnja 2024. godine (srijeda), od strane stručnih i osposobljenih djelatnika tvrtke ADRIA GRUPA d.o.o. iz Zagreba, utvrđena je uvećana brojnost krilatica na lokacijama prikazanim u Tablici te će se na istim provesti tretman, a sukladno navedenom terminu.

NAPOMENA:
Građane molimo da se ne zadržavaju na otvorenom za vrijeme provedbe tretmana što se posebno odnosi na osobe lošijeg zdravstvenog stanja. Ako na području koje se tretira postoje pčelari koji drže svoje košnice, molimo da svojim pčelama onemoguće izlaz iz košnica. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, akcija će se odgoditi do sljedećeg povoljnog vremenskog perioda.

Lokacije tretmana na području grada Slavonskog Broda

09. srpnja 2024.g. (utorak)-1. 20:30 – 22:30 sati
MO JOSIP RIMAC- Romsko naselje
POLOJ
Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: