SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Prometna nesreća u centru grada. Pokušao pobjeći, a pogledajte koliko je imao alkohola u krvi u rano poslijepodne

SB Online | Prometna nesreća u centru grada. Pokušao pobjeći, a pogledajte koliko je imao alkohola u krvi u rano poslijepodne SB Online | Prometna nesreća u centru grada. Pokušao pobjeći, a pogledajte koliko je imao alkohola u krvi u rano poslijepodne

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulice Petra Svačića i prilaznog kolnika Trgu Hrvatskog proljeća, dana 1. listopada, u 14.40 sati, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač (s 3,01 promila), a u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 46-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog ne držanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 66-godišnjak, a koji je usporavao vožnju zbog skretanja udesno. Alkotestom je u organizmu 46-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 3,01 promila.

Za vrijeme očevida 46-godišnjak je narušavao javni red i mir vičući i galameći na drugog sudionika prometne nesreće, a potom i na policijske službenike jer su ga isključili iz prometa, te je krenuo prema automobilu u namjeri udaljenja s mjesta događaja prometne nesreće u čemu su ga spriječili policijski službenici, priveli u policijsku postaju i zadržali na otriježnjenju.
Zdravstveni djelatnici su pregledali 46-godišnjaka i konstatirali da nije bilo ozljeda te da je sposoban za zadržavanje u policiji.

Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: