SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

SB Online | Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom SB Online | Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, 8. rujna oko 21 sat na autocesti A3 (kod Brodskog Stupnika) na južnoj kolničkoj traci, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 29-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao s kombi vozilom na autocesti A3, od zapada u smjeru istoka, a s njim u vozilu su se nalazile 21-godišnjakinja i 52-godišnjakinja (državljanke Republike Srbije). Ispred njega u istom smjeru kretao se teretni automobil s poluprikolicom srpskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 56-godišnjak.

Do prometne nesreće je došlo na način da 29-godišnjak nije držao potreban razmak između vozila, zbog čega je udario u poluprikolicu ispred sebe nakon čega je došlo do zanošenja kombija, te slijetanja van kolnika na travnatu površinu, a koji je u daljnjem kretanju probio zaštitnu ogradu gdje se i zaustavio. 

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena 52-godišnjakinja, te je zadržana na daljnjem liječenju bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 21-godišnjakinja lakše ozlijeđena i ona je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.

Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: