SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

PRIKUPLJEN JE NOVAC: Martina Šimić odlazi na liječenje u Ameriku

SB Online | PRIKUPLJEN JE NOVAC: Martina Šimić odlazi na liječenje u Ameriku SB Online | PRIKUPLJEN JE NOVAC: Martina Šimić odlazi na liječenje u Ameriku

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Andrea Lužanac

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na naš redakcijski e-mail upravo je stigla jedna radosna vijest. Naime, naša Požežanka Martina Šimić odlazi na liječenje u Ameriku, a sve zahvaljujući vama. Martina konačno odlazi na operaciju koja će joj donijeti život bez boli. Vrtoglavi iznos za njenu operaciju skupljen je u nešto više od dva mjeseca, a na samom početku humanitarne akcije Martina i nije bila previše optimistična. 

Martinina operacija procijenjena je na vrijednost oko 100.000 $, na samom početku Martina je smatrala  da je ovaj novac nemoguće prikupiti s obzirom na trenutnu situaciju u državi. Kako je rekla, umorna je od svega, ali svakako želi pokušati. I uspjela je, uspjela je zahvaljujući svima vama!!

"Udruga Humanum provodi humanitarnu akciju za pomoć za operaciju 24-godišnje Martine Šimić koja traje od 27.9. do 25.12.2022.godine. S ponosom i punim srcem vas obavještavamo kako je potreban iznos koji je predviđen za operaciju uspješno prikupljen te kako je rezerviran i termin operacije u Americi – 15.12.2022.godine.

Od srca se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, pomogli, volontirali te želimo Martini sretan put i uspješnu operaciju!", stoji u priopćenju Udruge Humanum.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: