SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

PREDSTAVLJENI PROFESIONALNI KUHARSKI UREĐAJI U SALONU JELUŠIĆ IZ KAPTOLA KOD POŽEGE: Nedostatak stručnih radnika rješava suvremena oprema

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PREDSTAVLJENI PROFESIONALNI KUHARSKI UREĐAJI U SALONU JELUŠIĆ IZ KAPTOLA: Nedostatak stručnih radnika rješavaj suvremena oprema

PRIJE 8 MJESECI
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Tvrtka Jelušić d.o.o. iz Kaptola postala je vodeće prodajno i edukacijsko središte u sjevernom dijelu Hrvatske za korištenje profesionalne kuharske opreme svjetski poznatih proizvođača. Tako su u Izložbeno-prodajnom salonu održali četvrtu i zadnju prezentaciju uređaja iz djelokruga svog poslovanja ove godine.


Osim kuhinjske opreme u salonu se može vidjeti i ostala najsuvremenija tehnologija za gastronomiju i ugostiteljstvo. Zainteresiranima se, po dogovoru, prikazuje i praktičan rad na uređajima, a i sami sudjeluju u pripremi hrane. Tako je salon, postao okupljalište predstavnika hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova te bolnica. 


Zlatko Škara, hrvatski top chef u salonu dočekuje goste i pokazuje kako se sa lakoćom priprema hrana na dva uređaja, u parno-konvekcijskoj pećnici i nagibnoj pečenjari nove generacije njemačkog proizvođača MKN-a.Riječ je o profesionalnim uređajima koji spajaju njih više u jednom.Oni brzo kuhaju, peku, prže i roštiljaju veliki broj obroka, a štede vrijeme i energiju. Sve to može obaviti jedna osoba bez većih kulinarskih znanja što je sve značajnije zbog kroničnog nedostatka stručne radne snage u Hrvatskoj.  


Uređaji se mogu programirati za izradu stotinjak jela.Međutim, svakome se pruža mogućnost kreativnog kuhanja prema svojim zamislima i receptima. Ovdije također treba napomenuti da se kod tako pripremanja hrane smanjuje gubitak minerala, vitamina i boje, skraćeno je vrijeme kuhanja, hrana ostaje sočna i smanjenog kala. Postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica. Tako se naprimjer grah skuha za nevjerojatnih 30 minuta a za pečenje piletine i kuhanje rižota treba manje od deset minuta.


Zanimljivo, ovi uređaji se sami peru uz napomenu da je to jedina nagibna pečenjara na svijetu, koja ima sustav automatskog samočišćenja bez deterdženata. Pranje obavi za nevjerojatnih dvije minute, što značajno olakšava i ubrzava rad u kuhinji.


Nazočni predstavnici Osnovne škole iz Kutjeva, Kaznionice u Požegi, Dječjeg vrtića iz Belog Manastira i Bolnice Pakrac nisu skrivali zadovoljstvo viđenom prezentacijom i rado bi te uređaje imali u svojim kuhinjama. 


Jelušić d.o.o. je tvrtka specijaliziranu za servis, prodaju i projektiranje opreme za profesionalne kuhinje i praonice rublja te profesionalne ventilacijske, rashladne i klimatizacijske sustave. Prateći želje i potrebe klijenata, nude savjetovanje u odabiru najbolje opreme prema iskazanim potrebama, projektiranje mikrolokacija, izradu troškovnika, prodaju i montažu opreme. Prate klijente od ideje do montaže. Minimalni jamstveni rok za novu opremu iz ponude je godinu dana.


Servis opreme, kao najvažniji segment u radu profesionalnih objekata kao što su restorani, kuhinje i praonice rublja, sastavni je dio ponude, a rezervni dijelovi za novu opremu osigurani su u periodu od sedam godina. Također, nude servis i rezervne dijelove za svu opremu iz svog djelokruga rada.


Djelatnici tvrtke redovito sudjeluju u obukama kod proizvođača i dobavljača, čime je osiguran profesionalan i odgovoran pristup svim zahtjevima klijenta. Jelušić d.o.o. u mogućnosti je ponuditi financiranje projekata do pet godina.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.