SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Poziv zainteresiranim građanima na razgledanje gradskih stanova za mlade obitelji

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Poziv zainteresiranim građanima na razgledanje gradskih stanova za mlade obitelji SB Online | Poziv zainteresiranim građanima na razgledanje gradskih stanova za mlade obitelji

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod raspisao je 1. veljače 2024. natječaj za davanje u najam dva stana u vlasništvu Grada na adresi Ulica Vida Došena 110 i Naselje Marka Majstorovića 4 mladim obiteljima u bračnoj i izvanbračnoj zajednici te samohranim roditeljima (do 45 godina) uz mogućnost otkupa. Stan koji se nalazi u Naselju Marka Majstorovića 4 prilagođen je osobama s invaliditetom te se na natječaj mogu javiti isključivo mlade obitelji uz uvjet da je barem jedan član obitelji osoba s invaliditetom koja je smanjene pokretljivosti te se kreće uz pomoć invalidskih kolica.

 

Svim zainteresiranim građanima za prijavu na natječaj bit će omogućen pregled gradskih stanova u četvrtak, 15 veljače, u 14: 30 sati na adresama Vida Došena 110 i Naselje Marka Mastorovića 4. 

 

Rok za podnošenje prijava je 15 dana, računajući od prvog narednog dana od dana objave natječaja u tisku. Pisane ponude dostavljaju se preporučeno poštom na sljedeću adresu:

 

Grad Slavonski Brod

 

Vukovarska 1

 

35000 Slavonski Brod

 

s naznakom „Natječaj za davanje u najam nekretnina u vlasništvu Grada Slavonskog Broda mladim obiteljima u bračnoj i izvanbračnoj zajednici te samohranim roditeljima (do 45 godina) uz mogućnost otkupa“.

 

Sve informacije o natječaju te potrebnoj dokumentaciji za prijavu nalaze se na poveznici: Natječaj za davanje u najam nekretnina u vlasništvu Grada Slavonskog Broda mladim obiteljima u bračnoj i izvanbračnoj zajednici te samohranim roditeljima (do 45 godina) uz mogućnost otkupa. Zainteresirani ponuditelji mogu pogledati stan, a za to kontaktiraju Upravni odjel za gospodarstvo na telefonski broj 035 217 039.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.