SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Povećava se broj mjesta u brodskim vrtićima

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Povećava se broj mjesta u brodskim vrtićima SB Online | Povećava se broj mjesta u brodskim vrtićima

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako bi se osigurala kvaliteta boravka, provođenja programa i usluga koje pružaju dječji vrtići, Grad Slavonski Brod osigurao je dodatna sredstva za izgradnju novih dječjih vrtića te dogradnju, proširenje i opremanje postojećih dječjih vrtića. Radi se o ukupno šest objekata čime se u velikoj mjeri doprinosi dodatnom poboljšanju uvjeta i dostizanju Državnog pedagoškog standarda.
Izgradnjom novog Dječjeg vrtića ,,Svarožić'' otvaraju se četiri jedinice, odnosno povećava se smještajni kapacitet za 72 mjesta, dok se izgradnjom Dječjih vrtića ,,Toporko'' i „Rutvica“ osiguravaju po tri vrtićke jedinice, odnosno po 52 mjesta u svakome
Zbog velikog interesa za pohađanje Dječjeg vrtića „Palunko“, kojemu je primarni sportski program, Grad je pristupio proširenju smještajnih kapaciteta za dodatne 3 smještajne jedinice, odnosno za 55 mjesta. Dječji vrtić ,,Hlapić'' trenutno se proširuje, a njegovim dovršetkom osigurat će se 80 mjesta. 
Dodatna financijska sredstva, osigurana za dogradnju i opremanje Dječjeg vrtića „Pčelica“ i Dječjeg vrtića „Kosjenka“, povećavaju smještajne kapacitete za ukupno 140 mjesta. 
Dovršetkom svih navedenih radova, smještajni kapaciteti povećat će se za 451 mjesto, odnosno 24 vrtićke jedinice.
Grad Slavonski Brod jedan je od rijetkih gradova koji ulaže velika financijska sredstva u predškolski odgoj te izgradnjom i dogradnjom dječjih vrtića nastoji osigurati zadovoljavanje odredbi Državnog pedagoškog standarda. Svi su gradski dječji vrtići energetski obnovljeni, moderno uređeni i opremljeni kako bi se djeci i djelatnicima omogućilo ugodno i poticajno okruženje.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.