SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Potjera na prometnicama: Prošao kroz naplatne kućice, bježao kroz sela, a ovo je policija objavila

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Potjera na prometnicama: Prošao kroz naplatne kućice, bježao kroz sela, a ovo je policija objavila SB Online | Potjera na prometnicama: Prošao kroz naplatne kućice, bježao kroz sela, a ovo je policija objavila

Pijan vozio kroz Sl. Brod, policija objavila detalje

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Gotovo filmska potjera odvijala se jučer na prometnicama u našoj županiji. Kako doznajemo policija je lovila krijumčara migranata na autocesti A3, koji je sišao na naplatnim kućicama Lužani. 

Koliko je ozbiljna bila situacija govori činjenica da je krijumčar probio zaštitnu rampu, te je nastavio bježati po lokalnim prometnicama. Nakon toga uputio se u šumski predio, gdje ga je policija u konačnici u uhvatila. PU brodsko-posavska nije nam htjela potvrditi ove informacije već su poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Policijski službenici PU brodsko-posavske koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprječavanja nezakonitih migracija, dana 30. siječnja, spriječili su krijumčarenje više stranih državljana, a koji su na nezakonit način ušli u Republiku Hrvatsku.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 55-godišnji državljanin Gruzije sukladno prethodnom dogovoru s nepoznatim osobama iz koristoljublja primio strane državljane u vozilo te ih namjeravao prevesti do Zagreba, odnosno druge zemlje Europske unije. Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni na automobil prethodno postavio nepripadajuće registracijske pločice.

Prema stranim državljanima je proveden postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima.

Policijski službenici su osumnjičenog 55-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, Krivotvorenje isprave i kaznenog djela Obijesna vožnja u cestovnom prometu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.