SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija poslala važnu obavijest uoči sutrašnje utakmice

SB Online | Policija poslala važnu obavijest uoči sutrašnje utakmice SB Online | Policija poslala važnu obavijest uoči sutrašnje utakmice

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Sutra, 13. rujna 2023. godine s početkom u 16 sati, na nogometnom stadionu „Stanko Vlainić Dida“ u Slavonskom Brodu, Aleja Miroslava Krleže, odigrava se nogometna utakmica između NK “Omladinac” iz Gornje Vrbe i HNK “Hajduk” iz Splita.
 
Obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja od strane policijskih službenika biti će uspostavljena tjelesna regulacija prometa na svim važnijim raskrižjima, te posebno na raskrižjima u neposrednoj blizini stadiona.
 
Policijska uprava brodsko-posavska apelira na sve one koji će se uputiti na stadion kao gledatelji da se pridržavaju uputa policijskih službenika prilikom dolaska prema i odlasku sa stadiona, te da parkiraju svoja vozila u široj zoni i da se prema stadionu upute pješice.
 
Obzirom da se očekuje dolazak organiziranih navijačkih skupina raspoloživa parkirališta ispred i oko stadiona biti će rezervirani za smještaj tih vozila, a za sve ostale gledatelje preporučano parkiranje vozila na pogodnim parkiralištima u široj gradskoj zoni.
 
U  svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira tijekom putovanja na utakmicu i povratka, kao i neometanog odigravanja nogometne utakmice, policija će poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, Zakonu o javnom okupljanju.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Komentari (1)
Aleksa
13.9.2023.
Uredniče ovog portala dajte maknite onu crnu kroniku s naslovnice koja stoji jučer od podne i pišite malo o danasnjoj sportskoj atrakciji koja je danas u Brodu. Neka novinari izađu malo van .Odite malo slikajte Hajduk obavite kakav intervju s nekim od njih, a ne samo copy paste s drugih portala.

+ (0) | - (0)

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: