SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija otkrila detalje drame u B. Stupniku: Evo tko je krivac

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavske

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Policija otkrila detalje drame u B. Stupniku: Evo tko je krivac SB Online | Policija otkrila detalje drame u B. Stupniku: Evo tko je krivac

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavske

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na graničnom prijelazu otkrivene krivotvorene talijanske osobne iskaznice

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac prilikom granične kontrole, otkrivene su dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije. Dana 29. rujna, u 17.15 sati, kontroliran je autobus (bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka), vozač, putnici i prtljaga. Prilikom kontrole jedan od putnika je policijskim službenicima dao na uvid osobnu iskaznicu Republike Italije za koju su policijski službenici izrazili sumnju u originalnost. Utvrđeno je da se radi o 41-godišnjem državljaninu Republike Turske, a daljnjim radom i pregledom osobne prtljage istoga u suradnji policijskih službenika i carine, pronađena je i druga osobna iskaznica Republike Italije. Kriminalističkim istraživanjem je potvrđeno da su obadvije osobne iskaznice krivotvorene. Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Nadalje, 41-godišnjaku je zbog neispunjavanja uvjeta iz članka 6. Zakonika o Schengenskim granicama rješenjem odbijen ulaz u Republiku Hrvatsku te je vraćen u Bosnu i Hercegovinu.

Propustio poduzeti mjere iz Zakona o zaštiti od požara

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Naime, policija sumnjiči 43-godišnjaka da je dana 7. rujna, oko 14 sati, na području Brodskog Stupnika prilikom paljenja gorive biljne mase na svom imanju pripustio poduzeti mjere iz Zakona o zaštiti od požara, te se zbog djelovanja vjetra vatra rasplamsala i zahvatila 21 hektar zapuštenog vinograda (vlasništvo tvrtke) pri čemu je nastala znatna materijalna šteta. U požaru koji su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brodski Stupnik nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.