SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginula jedna osoba

SB Online | Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginula jedna osoba SB Online | Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginula jedna osoba

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, oko 18:55 sati, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3 (kod Nove Gradiške), dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok je druga osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 51-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije upravljao osobnim automobilom talijanskih nacionalnih oznaka na autocesti A3, od zapada u smjeru istoka, te da se s njim u vozilu nalazio 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije.  Do prometne nesreće je došlo tako što se 51-godišnjak nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom prešao na travnatu površinu uslijed čega je udario u smjerokazni stup, zatim u zaštitnu žičanu ogradu, a potom u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 51-godišnji vozač, dok je 22-godišnji suvozač lakše ozlijeđen, te mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Novoj Gradiški. Na mjesto nesreće su izašli djelatnici DVD-a Okučani, koji su pružili pomoć pri izvlačenju smrtno stradale osobe.

U vezi prometne nesreće policijski službenici dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: