SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policajac iz Slavonije uhvaćen kod Velike Gorice sa 77 kg marihuane u automobilu

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: sib.net.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Policajac iz Slavonije uhvaćen kod Velike Gorice sa 77 kg marihuane u automobilu SB Online | Policajac iz Slavonije uhvaćen kod Velike Gorice sa 77 kg marihuane u automobilu

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: sib.net.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U automobilu na području Velike Gorice policija je pronašla više od 77 kilograma marihuane, uhićena su dvojica osumnjičenika, od kojih je jedan policajac, te su predani pritvorskom nadzorniku, priopćeno je iz Ravnateljstva policije MUP-a.

Službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - Služba Zagreb, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i 41-godišnjakom, osumnjičenima za kazneno djelo „neovlašteneproizvodnjei prometa drogama“, dodaje se u priopćenju.

Dvojica osumnjičenika su po prethodnom dogovorunabavljali marihuanu s ciljem daljnje preprodaje i ostvarivanja nezakonite imovinske koristi,a sredinom studenoga ove godine policija je zatekla osumnjičenike s drogom na području Velike Gorice u vozilimakojima se koriste.

Na temelju naloga nadležnog suda obavljena je pretraga vozila kojim se koristio 37-godišnjak, te je u vozilu pronađeno više PVC vrećica ispunjenih marihuanom, ukupne težine 77 340 grama.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava protiv njih dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

"S obzirom da je osumnjičeni 37-godišnjak ujedno i policijski službenik, isti je rješenjem načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske udaljen iz službe te će se protiv njega u zakonskom roku podnijeti zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka", naveli su iz Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova.

izvor: sib.net.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.