SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pobjednik „Percom dostava plina“ iz Slavonskog Broda

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I.T.

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I.T.

U sklopu adventskoga programa, u organizaciji Malonogometnog kluba Pleternica održan je u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole fra Kaje Adžića osmi po redu malonogometni turnir „Sveti Nikola“. Turnir je održan u vremenu od 7. do 10. prosinca (od četvrtka do nedjelje), pod pokroviteljstvom Grada Pleternice i gradske Turističke zajednice.


U prvoj polufinalnoj utakmici MNK „Ad Barišić 1“ iz Požege poražen je od „Percom dostava plina“ iz Slavonskog Broda s 1:3, a u drugoj je Autoservis „Grga -Keramika Roby“ izgubio od „Platinuma“ s 2:3. U susretu za treće mjesto AS „Grga -Keramika Roby“ pobijedio je MNK „Ad Barišić 1“ s 2:1. U dinamičnom i borbenom finalu „Percom dostava plina“ pobjeđuje „Platinuma“ “ s 2:0 te postaje pobjednik ovoga tradicionalnog turnira i osvajač vrijedne novčane nagrade u iznosu od 800 eura. Drugoplasirana ekipa Platinuma osvaja nagradu od 400 eura, trećeplasirana 200, a četvrtoplasirana 100 eura. Navedenim ekipama uručeni su pehari.


Podijeljene su i posebne nagrade. Za najboljeg igrača proglašen je Mario Ćubel ( „Percom dostava plina“), za najboljeg strijelca s 12 golova Ante Novak („Banderaši), a za najboljeg vratara Stjepan Zeba („Percom dostava plina“). Pehare, novčane nagrade i prigodne skulpture uručila je gradonačelnica Marija Šarić.
 Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.