SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pijana medicinska sestra vrijeđala muža i svekrvu. Uhićena i kažnjena s 1700 eura

SB Online | Pijana medicinska sestra vrijeđala muža i svekrvu. Uhićena i kažnjena s 1700 eura SB Online | Pijana medicinska sestra vrijeđala muža i svekrvu. Uhićena i kažnjena s 1700 eura

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Danica.hr
FOTO: UNSPLASH

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prema presudi, sve se događalo u okolici Požege u travnju ove godine oko 13.20 sati.

“U dvorištu obiteljske kuće nasilnički se ponašala u obitelji na način da je pod utjecajem alkohola od 1,41 g/kg nepozvana došla na navedenu adresu i galamila i verbalno napala bivšeg supruga riječima: ‘Pi*ka ti materina, vrati mi pola milijuna kuna i marš u pi*ku materinu!’

Popila kavu i pivo

Nakon toga je nastavila s verbalnim vrijeđanjem svoje bivše svekrve riječima: ‘Šta ti hoćeš kurvetino stara!”, navodi se u ovotjednoj presudi.
Medicinska sestra Tena na sudu je sve opovrgnula. Tvrdi da su to sve izmislili.

“Došla sam do njih i zatekla svekrvu samu sa svekrom u kući. Rekla sam joj ‘dobar dan’, nisam je vrijeđala. Svekrva mi je skuhala kavu i popila sam jedno pivo kod nje. Nakon 15 minuta pojavio se moj bivši i počeo vikati da šta radim u toj kući, da tu nemam šta raditi, neka idem van.
Ja sam mu na to samo odgovorila neka mi vrati pola milijuna kuna, ali ga nisam vrijeđala i psovala”, branila se Tena.

Sutkinja: Kazna je blagaNo, prekršajna sutkinja ipak je povjerovala bivšem suprugu i policiji koja ju je bila uhitila te zadržala dva dana u pritvoru. Osuđena je na novčanu kaznu od 1700 eura te je dobila zabranu približavanja bivšem mužu i svekrvi na manje od pet metara idućih mjesec dana.
Mjeru će provesti Policijska uprava požeško-slavonska, Policijska postaja Požega, ističe se u presudi. Tena ima plaću 1600 eura, kaže, pa joj mjesec dana rada neće biti dovoljna za kaznu.

“Prilikom odmjeravanja kazne sud je kao olakotne okolnosti uzeo da je okrivljena djelomično priznala počinjenje prekršaja, njezinu dosadašnju nekažnjavanost i imovno stanje, pa joj je ublažio novčanu kaznu”, rekla je sutkinja.

Izvor:www.danica.hr
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: