SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pezer & CO prekršajno prijavljeni. Policija objavila detalje jučerašnjeg incidenta

SB Online | Pezer & CO prekršajno prijavljeni. Policija objavila detalje jučerašnjeg incidenta SB Online | Pezer & CO prekršajno prijavljeni. Policija objavila detalje jučerašnjeg incidenta

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Facebook

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je oko 15.10 sati u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena dojava u vezi narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu u Ulici Petra Krešimira IV. Naime, osobe u dobi od 63, 54 i 27 su nepropisno parkirale tri osobna automobila na pješačkoj stazi uz ulaz u poslovnicu za telekomunikacijske usluge, a u vezi spora oko pružanja ugovorenih usluga iste. Tako su onemogućili nesmetano kretanje građana pješačkom stazom te u poslovnicu.

Nadalje su u poslovnicu unijeli više kartonskih kutija i poredali po prodajnim pultovima onemogućivši rad zaposlenika poslovnice. Policijski službenici protiv trojice navedenih podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda te izvješće o počinjenom prekršaju zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: