SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ozlijeđena trudnica u tučnjavi nakon nogometne utakmice u Starom Slatiniku: Frcale su i flaše po glavama igrača!?

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Ozlijeđena trudnica u tučnjavi nakon nogometne utakmice u Starom Slatiniku: Frcale su i flaše po glavama igrača!? SB Online | Ozlijeđena trudnica u tučnjavi nakon nogometne utakmice u Starom Slatiniku: Frcale su i flaše po glavama igrača!?

Ozlijeđena trudnica u tučnjavi nakon nogometne utakmice u Starom Slatniku: Frcale su i flaše po glavama igrača!?

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Za sada bilo što reći možda je preuranjeno jer policijski službenici još uvijek provode kriminalističko istraživanje. Naime, nakon jučerašnje nogometne utakmice u Starom Slatiniku koja je između NK Svačić i NK Oriolik iz Oriovca završila neriješenim rezultatom 2:2 došlo je do tučnjave, kako između domaće publike, tako i onih gostujućih, prema nekim informacijama igrača ali i gledatelja. Kako doznajemo u tučnjavi su sudjelovale i dvije ženske osobe od kojih je jedna trudnica, koja je zadobila ozljede te je prema nekim informacijama zatražila liječničku pomoć.
Zbog nemilog događaja do kojeg je došlo intervenirali su i policijski službenici koji su priveli nekoliko osoba radi kriminalističkog istraživanja, koje je još uvijek u tijeku. Neslužbeno doznajemo i da je jedna osoba zadobila udarac u glavu staklenom flašom kao i druge ozljede zbog kojih je zatražila liječničku pomoć.
Predsjednici klubova, Goran Blatančić (NK Svačić) i Dominik Milinković (NK Oriolik) osuđuju fizički obračun do kojeg je došlo i zbog svega toga izražavaju veliko razočarenje. Očekuju da se što prije rasvijetli situacija i da na svjetlo dana iziđu video snimke, koje navodno postoje. Sve u svemu nakon policijskog istraživanja, vezano za cijeli taj slučaj, biti će poznato više detalja te protiv koga će biti podnesene prekršajne ili kaznene prijave.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.