SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Otvoren je novi objekt „Kuće sretnih ciglica“

SB Online | Otvoren je novi objekt „Kuće sretnih ciglica“ SB Online | Otvoren je novi objekt „Kuće sretnih ciglica“

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Svečanom otvaranju dodatne zgrade Ustanove za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi „Kuća sretnih ciglica“ uz ostale goste u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.
Uz predstavnika Ministarstva rada, obitelji i socijalne politike, načelnika Krunoslava Petrića, bio je ravnatelj SAFU-a Dragan Jelić, te privremeni pročelnik za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Brodsko-posavske županije Branko Sabo. Rezanje vrpce otvorenja ravnateljica Renata Puljko je prepustila djeci.
Gosti su imali priliku pogledali prezentaciju projekta „Sretne ciglice grade put u zajednicu“, a zatim i istoimeni film.


Ugovor o darovanju gradskog zemljišta potpisan je 2019. godine. Gradonačelnik Mirko Duspara i ravnateljica CZPUZ "Kuća sretnih ciglica" Renata Puljko potpisali su tada ugovor o darovanju gradskog zemljišta za potrebe izgradnje novog objekta Centru za pružanje usluga u zajednici „Kuća sretnih ciglica“. Riječ je o zemljištu površine 1611 m2 u Ulici Stanka Vraza. U novom objektu provodit će se preventivni program poludnevnog boravka i usluge savjetovanja i pomaganja biološkim, udomiteljskim i posvojiteljskim obiteljima, djeci nakon izlaska iz skrbi i djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima.
Nova zgrada sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: